Referanser

 

Jeg har gjennom mange år arbeidet med både bedrifter og idrettsutøvere. Bedrifter som Rica Hell Hotell med 90 ansatte og Veglo Miljøsevice på Stjørdal. Idrettsutøvere som Marte Elverum(styrkeløfter), Svein Erik Vold(sykkel) og Marthe Kristoffersen(langrenn) har jeg fulgt gjennom flere år.

 

Marthe ElverumMarte Elverum

Marte Elverum er styrkeløfter og tok VM-gull som junior og to VM-sølv som første års senior. Marte har klare målsetninger om hva hun ønsker å prestere både i sin idrett og karriere i livet. Sammen med også andre behandlingsformer benytter Marte min muskelbehandling og anser det som viktig i sitt opplegg.

 

RIca ansatteRica Hell Hotel

Ved Rica Hell(nå Scandic hotel) har jeg arbeidet med ansatte i syv år. Bedriften har ligget på cirka 90 ansatte. Noen av disse har jeg fulgt opp tett. Formålet har vært å bidra til og holde folk fri for muskel- og leddplager og dermed unngå fravær og sykmelding. I en hektisk arbeidsdag har dette vært viktig for mange av de ansatte.

 

Marthe KristoffersenMarthe Kristoffersen

Jeg var sponsor for landslagsløperen Marthe Kristoffersen siden hun var 16 år gammel og fram til for to år siden. Marthe benyttet jevnlig muskelbehandling i den perioden for å kunne være skadefri og å prestere.