Muskelmassasje

_W1_6937

Muskelterapi eller massasjeterapi tradisjonell massasje og teknikker for å løse opp spenninger i det myke vevet i kroppen.  Triggerpunktmassasje, klassisk massasje, tverrmassasje og tøyninger  er teknikker jeg bruker. Alt handler om å løse opp muskelspenninger og normalisere musklenes funksjon og gjennom det påvirke også leddene med massasje og muskelterapi.

Som en del av behandlingen brukes også smertebehandling med akupunkturnåler for å fjerne triggerpunkter i muskler. Metoden kalles også “dry needeling”.

Noen eksempler på hva jeg kan jobbe med?

Nakke: Massasje for smerter i nakke og redusert bevegelse i nakkeregion.

Hode: Massasje for hodepine, svimmelhet og kjevespenninger

Skulder: Massasje for frossen skulder, generelle smerter i skulder.

Brystrygg: Massasje for smerter mellom skulderblad og smerter fram i brystet

Korsrygg: Massasje for akutte og langvarige korsryggsmerter og isjiassmerter

Hånd, arm og albue: Massasje for utstrålende smerter i over- og underarm. Tennisalbue og golfalbue. Dovning i fingre og hånd.

Hofter, sete og lyske: Massasje for smerter i hofter, sete og lyske. Utstrålende smerter ned i sete.

Lår og legg: Massasje for smerter og muskelspenninger i lår- og leggmuskulatur. Overtrenthet for idrettsutøvere med pakket muskulatur.

Kne: Massasje for knesmerter kan i mange tilfeller skyldes påvirkning fra muskulatur i lår. Vi behandler dette med massasje og akupunkturnåler.

Idrettsutøvere: For å prestere som idrettsutøver er det viktig å ha god funksjon i alle muskler. En overanstrengt muskel eller muskelgruppe vil ødelegge for bevegelsen og raskt påvirke andre muskler. Min behandling går ut på å gjenopprette god funksjon og styrke i de aktuelle muskler med massasje, tøyninger og triggerpunktmassasje. Jeg jobber mye med mange forskjellige idrettsutøvere. Se mere om det under referanser.