Om meg


11_IdrettsutøvereMuskelterapeut Svein Wik
fra Stjørdal benytter massasjeteknikker, tøyninger, triggerpunktbehandling med både pressur og akupunkturnåler. Målet er å gjenopprette god funksjon i muskulatur og ledd. For å forsøke å bedre miljøet for muskulaturen utføres analyser av mineral/vitamin balansen og tester på matintoleranse i enkelte tilfeller.

Svein arbeider både ved klinikken i Stjørdal og ute i bedrifter for å bidra til redusert sykefravær. Han er utdannet ved Axelsons Body Work School i Oslo, og har lang erfaring med behandling. Han arbeider også deltid som profesjonell naturfotograf og kommer der tett på det naturlige.

“I min hverdag har jeg gjennom egne erfaringer og andres sett hva som er nødvendig for å unngå uhelse. Som terapeut ser jeg mange eksempler på hva som kan gå galt og hvordan det er mulig og rette det opp. Som naturfotograf studerer jeg dyrelivet i naturen og undres over at de er så fysisk godt rustet og vi mennesker så dårlig i forhold. Det er en sammenheng her med vår livsstil kontra deres. Det er mye og hente på å tenke mer på hva de gjør og hvordan de må leve sine liv.”

 

logo

Muskelterapeut
Svein Wik